петък, 25 октомври 2013 г.

Цирк! Общински съветник се скри в тоалетната от репортер

На няколко пъти Ангелов размахва пръст на репортера
На нелеп цирк станаха свидетели десетки по време на днешното заседание на Общинския съвет в Средец. Местният парламент днес трябваше да реши дали да признае Османския геноцид над българите и да признае 17 май за Ден на почит към жертвите на геноцида. За втори път обаче комисията по законност и обществен ред не допусна докладната, внесена от АТАКА  до сесия с оправдание, че не е в компетенцията на общинския съвет. В случая обаче не са прави, тъй като много от общинските съвети в страната са взели подобни решения.
Репортер на телевизия АЛФА в опит да разбере защо за втори път се стигна до този развой, съветника от ГЕРБ Петър Ангелов си изпусна нервите. "Въпросът ви е тъп! Няма да разговарям с вас, вие не разбрахте ли!?", бяха само част от най-милите отговори на общинския съветник.  Нещо повече, Ангелов си позволи да прави оценки на работата на журналиста, а само момент по-късно,  той дори се развика на репортера Гроздан Иванов. За да се успокои и не продължи с нелепите си действия, общинския съветник се скри в тоалетната на партерния етаж в сградата на община Средец. 
Явно господин Ангелов трябва да разбере, че е длъжен да отговаря на всеки един журналистически въпрос, след като е избран за общински съветник. Той е публична личност и е длъжен да се държи като прилично.
Петър Ангелов е общински съветник от ГЕРБ, но още от началото на мандата на този общински съвет играе като вътрешна опозиция в групата на партията си. По време на парламентарните избори, Ангелов бе забелязван често в компанията на представители на НФСБ, както и посещаваше техни събрания.
Целият цирк вижте ТУК.