петък, 16 септември 2011 г.

Таня Тодорова, координатор ПП СЕК Средец: Партия СЕК ще покаже отлични резултати


снимка: личен архив

 Г-жо Тодорова П.П.”Средна Европейска Класа” има силни позиции в Община Средец.Как тече предизборната подготовка ?
-П.П. Средна Европейска Класа има изградена структура в община Средец.На местните изборите преди четири години,макар и млада партия успяхме да спечелим доверието на избирателите и имахме трима представители в Общинския съвет. Имаме постоянно действащ офис,където жителите на града и общината се срещат с общинските съветници на ПП СЕК,общинското ръководство и с Председателя на партията. Изказват своите проблеми,дават мнения и предложения относно дейността на структурата ни ,така също и за работата на общинските съветници на ПП СЕК, в защита на техните интереси и решаването на проблемите им.
Най негативно за дадена партия е това да се сеща само преди изборите за своите избиратели. Партия Средна Европейска Класа в т.ч. и структурата ни в община Средец не е преставала да  развива своята дейност в полза на гражданите..
Естествено е  преди избори има повече мероприятия и срещи с избирателите.Организационната работа също е в повече.
Когато застанеш зад определена кауза ,работиш в полза на гражданите-избирателите,не предаваш доверието което са ти гласували, тогава предизборната подготовка е спокойна
-П.П. „Средна Европейска Класа” ще се яви ли на предстоящите избори  със собствена кандидатура  за Кмет на община Средец и листа за Общински съветници ?
-Като партия участваща в местното управление през последния четиригодишен мандат,макар и с трима общински съветници.Познавайки  проблемите на хората,,виждайки грешките при сегашното управление на общината, П.П.”Средна Европейска Класа” ще се яви самостоятелно на предстоящите местни избори -23.10.2011 година със собствена кандидатура за Кмет на Община Средец и листа за общински съветници.Ще издигнем и кандидатури за Кметове в селата Драчево и Дебелт
-Какви според Вас ще са резултатите?
-Не се ангажирам с точни прогнози относно вота на избирателя. Преценяйки присъствието на другите партии в политическото пространство, а така също и политическата ориентация на хората, мога да Ви уверя че П.П.”Средна Европейска Класа”, ще покаже отлични резултати и на тези избори.Вярвам в членовете и симпатизантите на ПП СЕК и в техния правилен избор.
Най-важното е хората да излязат и да гласуват.