петък, 8 ноември 2013 г.

Депутат уважи празника на "КИТКА ЗДРАВЕЦ"

Народният представител от партия АТАКА Димитър Димов бе гост на празника на фолклорния състав за народно пеене "Китка Здравец" в Средец. Съставът отпразнува 35 годишнина  с тържествен концерт-спектакъл в читалище „Пробуда“ в странджанския град. „Китка Здравец“ е един от съставите в града, а и в страната, които се стремят да запазят и съхранят българското. Именно затова депутатът от АТАКА Димитър Димов подпомогна финансово  певческия състав.
"Вие сте хората, градили държавата и заслужавате да живеете добре в старините си", обърна се присъстващите Димов, който също така ги поздрави за това, което правят.
По-рано през деня депутатът от АТАКА направи дарение и на възрастна жена от село Дебелт. Станка Янева е диабетик и получава пенсия в размер на 150 лева, с които освен да се издържа и заплаща сметките си, трябва и да закупува нужните и медикаменти. Именно за това Димитър Димов я подпомогна с финансови средства.
Даренията на народния избраник са част от инициативата на патриотите "Правлославна солидарност", чрез която депутататите подпомагат стотици нуждаещи се от цялата страна.