петък, 25 април 2014 г.

АТАКА откри кампанията си в Средец с водосвет

Националистите откриха предизборната си програма в Средец с водосвет. Той бе отслужен от протойерей Недялко Радев. Свещеникът на храм „Всех Святих“ пожела успех на атакистите. „Бог е изпратил АТАКА в парламента, за да бъде коректив. Тя е изключително важна за българската политика“, каза свещеникът. 
„За поредна година нашата структура открива предизборната си кампания в храма. Няма по-подходящо място за тези избори, тъй като ние влизаме в битка в защита на православието. Българите винаги са вярвали в християнските ценности и вярата е давала сила у прадедидите ни по време на петвековния османски геноцид. Именно затова ние сме длъжни да браним православието“, заявиха от структурата на патриотите в града.
Гости на откриването на кампанията бяха народният представител от АТАКА Калина Балабанова и кандидатът за евродепутат Гроздан Иванов. Те участваха и в работно събрание с представителите на партията на патриотите в секционните избирателни комисии в общината. 
„Виждам, че и тук АТАКА е готова за изборите, както в цялата страна. Хората ни са в бойна готовност да защитават и отстояват идеите на българския национализъм. Сигурна съм, че жителите на Средец са патриоти и ще изпратят в Европейския парламент истински българи, националисти, които могат и знаят как да защитават българските национални интереси“, заяви Калина Балабанова.
Гроздан Иванов обеща, че Средец ще е една от общините, на която ще наблегне по време време на кампанията. „Тук винаги сме получавали добри резултати. Сигурен съм, че и този път хората ще ни се доверят и ще изпратим в европарламента достойни хора“, каза в Средец кандидатът за член на ЕП Гроздан Иванов. 
АТАКА в Средец няма да залага на шумни пиар акции. Вместо това патриотите ще продължат да правят дарения и да помагат на крайно нуждаещи се българи./Купуването и продаването на гласове е престъпление!