петък, 4 април 2014 г.

Дариха сдружението на диабетиците в Средец


Народният представител от партия АТАКА Калина Балабанова подпомогна финансово сдружение "Надежда за диабетика" в Средец. С дарените средства от организацията ще закупят лентички за измерване на кръвна захар, които са твърде скъпи и непосилни за членовете на сдружението и са изключително необходими. По време на разговора си със страдащите от диабет, депутатът от АТАКА разбра, че е повреден и апарата им за измерване на кръвно налягане. Именно за това Калина Балабанова остави и допълнителни финансови средства, с които да бъде закупен нов апарат.  Народният представител  подари на сдружението в Средец и плакет от името на колегата й от парламентарната група на АТАКА Димитър Димов, който от началото на 42-то НС се е ангажирал с проблемите на болните от диабет.
"Това няма да е първото ни дарение към вас, защото виждаме, че сдружения като вашето наистина имат нужда от помощ. Ние от АТАКА сме се ангажирали с вашите проблеми, които сме поставяли пред Народното събрание и пред здравния министър  и ще продължим и в бъдеще да бъдем съпричастни", заяви по време на срещата си с  членовете на сдружението Калина Балабанова.
От ръководството на "Надежда за диабетика" в Средец благодариха за указаната помощ, като пожелаха успех на партия АТАКА и на младия народен представител на националистите.
Репортаж от събитието може да гледате ТУК