четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Стоянка Иванова, РЗС: На 23 октомври сме на балотаж

Снимка: Личен архив
Стоянка Иванова е родена на 23 март 1978 година в Средец. По образование е химик, учител и психолог. Кандидат за общински съветник от листата на РЗС.

-Г-жо Иванова, вие сте кандидат за общински съветник. Защо се кандидатирахте и с какво бихте могли да сте полезна на жителите на Средец?
-Определям себе си като справедлив човек и реалист, но за света около себе си  съм идеалист и още вярвам, че мога да го променя към по-добро. Личната ми кауза е да помагам на хората. По образование съм учител и психолог и съм за качествено образование и здравеопазване. Когато човек стане общински съветник той не работи сам, а работи в екип с останалите съветници и  трябва да загърби партийните си пристрастия и да работи за съгражданите си, които са му гласували доверие.
-Какво предлага екипа на РЗС с водач бившия ни кмет Ненчо Ненчев?
-Преди да отговоря на този въпрос заявявам, че екипа и кандидатите ни за общински съветници не са членове на РЗС, но заставаме зад президентската двойка   и идеите  на РЗС, а именно нова конституция за България и важните, значимите решения да се вземат с референдум. С кандидатурата си  за кмет Ненчо Ненчев  залагаме на знанието, работливостта и кадърността. Хората вярват на това, което виждат, а Ненчев както вие казвате е  "бивш" кмет, а аз добавям успешен и можещ. Защото в годините след голямата инфлация 1997 година и без България да е приета в ЕС той изгради за Средец неща, които се виждат и се ползват от жителите на Средец. Ние предлагаме екип от млади хора, които имат енергията и рутината  да работят.
-Какви резултати очаквате на изборите?
-На 23 октомври със сигурност ще сме на балотаж.
-Как тече вашата предизборна кампания?
-В предизборната кампания не залагаме на големи и шумни мероприятия, а на срещи и разговори с хората. Отправям призив към жителите на Средец да излязат и да гласуват за да изразят своята гражданска позиция и да гласуват с разум и сърце.