сряда, 27 юли 2011 г.

Виктор Савов, ВМРО-НИЕ СРЕДЕЦ: Средец има нужда от млади управници!

Личен архив

Визитка: Виктор Савов е роден на 06.07.1956 в София. Член е на ВМРО от 14 години, като преди това е бил симпатизант. В момента е председател на ВМРО-НИЕ Средец. Семеен е и има 3 деца и 4 внучета.


-Г-н Савов, как ВМРО-НИЕ Средец се готви за изборите тази есен?
-ВМРО е най-старата и патриотична организация на българите от Тракия и Македония.През 2010 г.на извънреден конгрес поради не съгласие с работата на ръководството на партията 400 делегати напуснахме в това число и делегатите от ВМРО Средец,беше създадена партия ВМРО-НИЕ /Вяра,Морал,Родолюбие,Отговорност-Национален Идеал за единство/.И ето резултатът е при регистрацията за месните избори ВМРО-НИЕ е пета по ред с над 13000 подписа. На изборите през октомври ще се явим със собствена кандидатура за кмет и листа за общински съветници.
-Вие нямате квоти за СИК и ОИК. На какво се надявате?
- При липсата на квоти за СИК и ОИК смятаме да водим преговори, все пак ние се определяме като дясна партия.
-Вие сте били един мандат общински съветник. Ще се кандидатирате ли отново?
-Лично аз няма да се кандидатирам нека младите хора да влязат във управлението на града за да има наистина промяна.
-Как ще коментирате предизборната ситуация в града?
- За мен е меко казано пародийна. Няма единно мислене в ръководствата на партиите. Всеки мисли за това как и по какъв начин да докаже колко е велик и какво е направил и какво ще направи.Никой не помисля за обикновените хора на Средец за жестоката безработица, за унищожаването на малките населени места, за предстоящото затваряне на пощата, за липсата на нормално здравeопазване. Градът ни се нуждае от промяна. Ще кажа само на младите хора Време е за гласуване. Обичайте бабите и дядовците си но не ги оставяйте те да решават бъдещето Ви!