петък, 11 май 2012 г.

ГЕРБ закри кампанията си в Дебелт

Партия ГЕРБ закри предизборната си кампания в последния ден от нея. Точно в 18:30 десетки жители на село Дебелт се събраха на градския площад. За да подкрепят кандидата за кмет на партията Иванка Ангелова на закриването присъстваха Председателя на ГЕРБ - Средец Надежда Палова и народния представител Стоян Гюзелев, както и общински съветници от управляващата партия.
"Имайки предвид краткото време, за което г-жа Ангелова беше кмет на село Дебелт и огромната работа, която тя свърши за всички вас - жителите на това село, както и синхрона между нея и  общинското ръководство се надявам, че на изборите на 13 май ще направите печелившия избор като гласувате с бюлетина №1 за г-жа Иванка Ангелова", заяви от трибуната Надежда Палова.
"Добре поработих тези месеци, мога и още повече, но ми трябва още време. Ако отново застъпя ще има още много работи, които да свърша. Аз ще работя за селото, а не за свои лични облаги. При мен няма българи, няма цигани, няма роми.... всичко е едно.", заяви категорично кандидата за кметския пост на Дебелт Иванка Ангелова.
"Ивана е нашия кандидат и ние стоим зад нея и смятам, че всички ние заедно ще променим село Дебелт. Виждате каква е разликата след само 3 месеца работа." заяви  депутата Стоян Гюзелев.
По-късно българи фолклор, изпят от Лазар Налбантов огласи село Дебелт, а десетките жители на селото изпълниха площада, хванати на традиционни български хора, водени от Иванка Ангелова.