неделя, 13 май 2012 г.

С 515 гласа Иванка Ангелова е кмет на Дебелт


След дългия и изпълнен с емоции изборен ден разполагаме и с официалните данни. "Упражнилите правото си на глас днес в село Дебелт са 790, от които 772 са действителни", заяви за Sredets News Антон Даракчиев, който е председател на ОИК - Средец. 
Според официалните данни за Иванка Ангелова са гласували 515 души, а за Желязко Неделчев 257, което подсказва, че кандидата на ГЕРБ води с 258 гласа, а не с 1, както преди няколко месеца.
Екип на Sredets News преди малко се върна от село Дебелт, където в момента празнуват победата. Иванка Ангелова е повече от развълнувана и щастлива и получава десетки поздравления. 
"Глас народен, глас божи! Ивана победи, въпреки, че кампанията бе повече от некоректна. Докато беше кмет и секретар на Дебелт тя успя да си послужи с начини, с които да промени мнението на хората", заяви за Sredets News председателя на БСП - Средец Георги Георгиев.
За да поздравят лично новата кметица на Дебелт в селото пристигнаха кмета на Средец инж. Иван Жабов, Председателя на общински съвет Средец и на ГЕРБ - Средец Надежда Палова, общинското ръководство на ГЕРБ, общински съветници.
Вижте кадри от събитието във видеото.