понеделник, 28 май 2012 г.

Аванта: продават телефони по левче, лаптопи по 30 лева

Снимка: Интернет

Мобилни телефони на цена един лев бройката можете да си купите само утре. Търгът е организиран от Териториалната данъчна дирекция- Бургас. На него ще бъде представена богата гама от техника – телефони, принтери, лаптопи, цифрови апарати, компютри и всякаква примамлива техника.

Всички артикули са иззети от съда от различни длъжници по различни дела, заради неплатени данъци. Съдия-изпълнители са секвестирали имуществото на фирми и физически лица, поради натрупани дългове. Момиче, чийто баща е в списъка на разделилите се с имуществото си, ще наддава за собствения си телефон, защото в него имало важни номера, пише skandalno.net Младеж пък ще си откупува лаптопа, който заминал при данъчните заради дългове на майка му. Купувачите се надяват, че наистина ще се вземат вещите само срещу един лев, но не знаят, че това е само първоначалната цена. На наддаването ще присъстват ценители, зяпачи и отявлени врагове на осъдените. С голям кеф ще си купя телефона на Петров, колкото и да струва, похвалил се местен бизнесмен в клуба пред приятели. Толкова мръсотии ми правеше в търговията, че сега тъпкано ще му го върна.
Повечето са с начална тръжна цена по 1,2 и 3 лева. „Блякбери 9500“, като по-нов е обявен за 19 лева. Най-скъп е „LG new chocolate BL40” - 30 лева. На търга се продават още компютри, лаптопи, DVD плеъри, фотоапарати, електронни везни. Смешно ниска цена от по 30 лева имат например преносими компютри маркитеIBM и DELL, пише Бесове.бг. За мултифункционално устройство 3 в 1 – скенер, принтер и копир пък данъчните искат 20 лева. Всички се продават анблок и са с начална цена 1380 лева.