вторник, 29 май 2012 г.

Иван Димов, общ.съветник: Опитваме се да преодолеем проблемите на Средец

Иван Димов
Снимка: Sredets News
инж. Иван Димов Георгиев е роден на 14.06.1983 година в град Варна. Завършил е бакалавър "Автоматизация на производството", а магистърската степен "Счетоводство и контрол". Общински съветник в Общински съвет Средец мандат 2011-2015 от ПП "ГЕРБ". Женен с едно дете.  

Г-н Димов, по време на предизборната кампания хората искаха млади и образовани хора да влязат във местната власт, според вас вие задоволявате ли желанието на избиралите?
-Според моето скромно мнение да, но важно е мнението на хората.
-Днес се проведе Х-тото заседание на новия Общински съвет.
-Да...заседанието протече спокойно. Всички докладни записки бяха приети без оспорвания, а и те са в полза на съгражданите ни.
-Вашите бъдещи намерения като общински съветник?
-Ще работя в полза на жителите на Средец и не само аз, а и цялата ни политическа група в общинския съвет. Целите ни са развитието на града, намаляване % на безработицата...
-Как се подготвяте за сесия?
-Преди всяка сесия се запознавам с текста на отделните докладни, обсъждаме ги на комисия и с колегите от групата съветници на партия "ГЕРБ". 
-Случвало ли се е да бъдете против колегите ви относно някое предложение?
-Да случвало се е няколко пъти. Пример е приемането на структурата на новото предприятие "Общински гори". 
-Провеждате ли приемни и срещи с хората и ако да какво ви казват?
-Да, разбира се правя срещи с хората. Казват обичайните неща, свързани с безработица, с кражби. В момента ние и общинската администрация се опитваме да преодолеем тези проблеми. Създават се общински предприятия, създаде се и звено "Общински ред и сигурност, с което се надяваме, че ще намалим престъпността.