неделя, 16 февруари 2014 г.

Жабов и Палова се засякоха на партиен конгрес. Палова се докосна до "шефът"

снимки: фейсбук
Кметът на Средец Иван Жабов и председателят на Общинския съвет Надежда Палова бяха сред гостите на днешния конгрес на ГЕРБ, провел се в София. На него присъстваха общо 1108 делегати, които преизбраха Бойко Борисов за свой председател. Въпреки скандалите и 3-те обвинения, с които може да се похвали Цветан Цветанов, той запази поста си, като негови колеги станаха кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.
Жабов и Палова бяха част от малката група делегати от Средец, като те участват в Националното събрание по право.
Часове след края на конгреса  в социалните мрежи се появиха и първите фотоси, на които ясно виждаме Надежда Палова сред елита на партията. Шефът на герберите в Средец се е снимала с лидера на партията Бойко Борисов, с новия му заместник  и кмет на София Йорданка Фандъкова, както и с Цецка Цачева, с която често я сравняват.  От снимките става ясно, че те са правени пред един от входовете на НДК, който се намира в задната част на културния дворец. Именно от там днес делегатите влязоха, за да участват в конгреса. Причината - пред НДК Николай Бареков провеждаше митинг.
Разбира се щом говорим за госпожа Палова, няма как да не говорим и за снимки. На всички прави впечатление, че в последните месеци лидерът на ГЕРБ - Средец е изключително активна и грижовна за  пиара си, като не пропуска  незапечатан момент. На снимка само преди ден, Палова зарязва лозя. Или по-скоро позира, зарязвайки лозя, копирайки лидера си, който режеше лентички пред камери и фотоапарати. Това само говори, че Надежда Палова се готви за шеметна политическа кариера в близко бъдеще. Каква? Остава само да разберем.