сряда, 26 февруари 2014 г.

Шефът на опозицията в ОБС Средец: Това бе логичен завършек на кавгите в ГЕРБ


Председателят на групата общински съветници на Българската социалистическа партия Георги Георгиев коментира пред Sredets News развръзката на скандалите в местната структура на партия ГЕРБ. Според него днешният акт е напълно логичен завършек на кавгите в партията на Борисов в Средец. 
На въпрос дали ще се кандидатира за поста, Георгиев категорично заяви, че няма подобни намерения. Припомняме, че през 2011 година  Георгиев имаше огромен шанс да заеме поста вместо Палова. Тогава партийни нареждания спасиха ГЕРБ от командването на БСП в Общинския парламент. Сега Георги Георгиев е директор на гимназията в града и предпочита да бъде редови общински съветник. 

Лидерът на БСП - Средец заяви, че още не е воден разговор за евентуален кандидат от БСП. "Има достатъчно време до следващото заседание. Засега нямаме кандидат, а ако ще имаме,  ще решим на заседание на групата. Никой от общинските ни съветници не гори от желание да бъде председател", заяви още Георгиев. Той отказа да заяви дали БСП е подкрепила свалянето на Палова, тъй като вота е таен.