вторник, 10 януари 2012 г.

Извънредна сесия на общинския съвет

от ляво на дясно: инж.Иван Жабов и заместниците му
Желю Желев, Милена Чечева и Николина Дамбулова
Без гласуване от общинските съветници, Иван Жабов, е подписал анекс към договора на д-р Чавдар Карабаджаков за още 1 година.

Преди броени минути завърши четвъртото заседание на общинския съвет на Средец, което беше извънредно. Часове преди старта на сесията първата точка от Дневния ред се изтегли и така на заседанието се разгледаха само 3 докладни от кмета на Средец инж.Иван Жабов, които са за кандидатстване за финансиране на проект "Преустройство на съществуващо Ученическо общежитие и създаване на Център за настаняване от семеен тип гр.Средец" по проект "Красива България" и две докладни за  Кандидатстване по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програма за трансгранично сътрудничество България - Турция.
Изтеглената Докладна записка е за удължаване срока на договора за управление на МБАЛ Средец. По план трябваше общинските съветници да решат дали д-р Чавдар Карабаджаков да продължи да управлява МБАЛ-а в града още една година. Името на д-р Карабаджаков го свързваме и с една доста скандална сесия на предишния общински съвет, когато съветниците на партия "ГЕРБ" излязоха от зала и кворума на заседанието беше нарушен. Според информация на общинска администрация Иван Жабов вече е подписал анекса към договора на новия стар шеф на местната болница.