понеделник, 22 октомври 2012 г.

Въоръжени обраха бензиностанция, пребиха служител

Снимки: Sredets News
Маскирани отмъкнали оборота, един мобилен телефон от бензиностанция "Средец ОИЛ" ООД и офейкали в неизвестна посока. Въоръженият грабеж вдигнал по тревога полицията в града рано тази сутрин. Сигнал подава пребитият служител на бензиностанцията. Той обяснил пред униформените, че докато гледал телевизия на един от прозорците се почукало. При отварянето на вратата на обекта, бензинаджията видял двама маскирани, единия от които държал в ръката си пистолет. Непознатите го нападнали, като му нанесли удар с твърд предмет по главата, след което последвали удари с крак по тялото. От масата в помещението и от метална каса извършителите на грабежа отнели две чантички, в които били парите. Оборота възлизал на около 500 лв.
Пред екипа на Sredets News управител и служители отказаха коментар. Единственото, което ни дадоха като информация е, че пострадалия е в добро състояние.
Бензиностанцията се намира в индустриалната зона на града в посока село Белила. Около нея в тъмните часове на денонощието няма никого.  В момента работата по случая продължава./Sredets News