петък, 20 септември 2013 г.

Изградиха кът на почетните граждани

След дълго чакане Средец вече има кът на почетните граждани. Припомняме, че идеята е част от многото предложение, които ПП АТАКА е внесла в местния общински съвет. Близо година по-късно в сградата на общинската администрация е изграден кът на почетните граждани на странджанския град.
"Имаше внесена докладна от ПП АТАКА преди около една година. Извиняваме се за закъснението, но така или иначе трябваше да издирим снимки на почетните граждани, които във времето са били удостоени с това звание. В крайна сметка ние изпълнихме решението на Общинския съвет. С това показваме, че независимо докладните от кой са внесени ние изпълняваме тяхното решение", заяви пред камерата на телевизия АЛФА кмета на Средец инж. Иван Жабов.
Кътът на почетните граждани се намира на първия етаж в средецката администрация до залата на Общински съвет Средец.
"15 месеца по-късно все пак има кът на почетните граждани, но както казват хората: По добре късно, отколкото никога. Средец вече трябва да се гордее, че има кът на почетните граждани, а жителите и гостите на града могат да разберат кои и за какво са удостоени с престижното звание", заявиха от партийната структура.
С предложението си за обособяването на този кът националистите в странджанския град показаха на партиите, представени в местния парламент как конструктивно да работят за жителите и гостите на града и общината.