сряда, 18 септември 2013 г.

Десетки млади патриоти дискутират политически теми в местността Божура

Спортни игри, беседа по актуални политически теми  и туристически поход за младежи организира структурата на ПП АТАКА Бургас. Над 30 момичета и момчета под ръководството на секретаря на структурата на патриотите в морския град Сергей Зайранов се включиха в инициативата на националистите и посетиха местността „Божура“ край Средец.
 Младите хора разбират и оценяват държавническите действия на лидерът на АТАКА  Волен Сидеров. Това стана ясно от беседата, която младежката организация на националистите в Бургас проведе в красивата местност. Освен политическата обстановка в България, младите патриоти засегнаха и темата за евентуални удари на САЩ над легитимното управление на Сирия. АТАКА е единствената политическа партия, която обръща внимание на младите, около това се обединиха младите хора и заявиха нуждата от повече такива инициативи, заявиха от патриотичната партия.

Със спортни игри, стрелба с въздушна пушка и туристическа разходка из Странджа продължи деня за младежите от АТАКА Бургас. С уверението, че това няма да е последната инициатива за младите, Сергей Зайранов увери присъстващите, че АТАКА се стреми със своята програма да задържи младите хора в България и да им осигури добри условия за развитие.