четвъртък, 25 август 2011 г.

Скандал по време на събрание на НФСБ в Средец и след това

Истински скандал е станал по време на първото посещение на новосъздадената партия на СКАТ,  а именно НФСБ в Средец. Въпреки, че скандала е станал миналия вторник все още вестниците пишат за него. 
статия в. "България днес" - 25.08.2011г.
По време на събранието в залата е влязъл отговорника на младежката организация на АТАКА в Средец Георги Гюзелов, който е искал да заснеме събитието. Валери Симеонов и ръководството на НФСБ познали атакиста и го накарали да излезе, което разбира се човека на Сидеров не направил, а продължил да снима. Накрая Симеонов изпратил своя служител Муса да изгони "ненужния" в залата, но служителя на Скат  се взел на сериозно и започнал да бута Георги и апарата му, след което заключили вратата и не пуснали друг. След събранието Симеонов предложил шеговито на Гюзелов работа в Скат. На въпрос на атакиста защо е продал АТАКА в Средец Симеонов се е смял. Според "Атака" НФСБ не пускат други да направят дори и снимка, защото монтажа на СКАТ няма да е верен. Освен присъстващите от НФСБ са се отвратили и някои журналисти от печатни медии. 
Часове след събранието клип от събранието е станал истински хит във социалните мрежи. Дни след това излезе и голяма статия във вестник "АТАКА" за случката, а днес  се описва  и в националния всекидневник "България днес".