вторник, 30 август 2011 г.

Георги Вълчев, шеф на предизборният щаб на ГЕРБ Средец: ГЕРБ ще води позитивна кампания

-Г-н Вълчев, официалната предизборната кампания наближава. Позитивна или негативна ще бъде вашата?
-  За една сериозна партия като „ГЕРБ” кампанията не би могла да бъде друга освен позитивна, още повече, че с изключение на БСП  и ДПС считам всички други партии особено в дясното политическо пространство за наши бъдещи партньори.
-Вашият кандидат за кмет е ясен. Какво мислите за Иван Жабов, би ли се справил като кмет?
-  Един кмет трябва да бъде  преди всичко честен, упорит, отговорен и да има човешко отношение към хората. Управленческият опит е допълнителна екстра. Човек или притежава първите черти в характера си или никога не ги е имал. Убеден съм, че кандидата за кмет на Община Средец от ПП „ГЕРБ” инж. Иван Жабов притежава всичките тези качества.
-Готова ли е листата на партия ГЕРБ?
-  Естествено, приета  с пълно единодушие от ръкодството на партията в Средец и  утвърдена от изпълнителната комисия в София.
-ПП “ГЕРБ” има председателското място и 7 члена в ОИК, както и 49,9 %  от състава на СИК ще са ваши хора. Очаквате ли машинации въпреки  това?
-  Обикновено машинациите се извършват много преди самият изборен ден, като надписването на имена в допълнителните списъци /така наречената служебна победа /.Вярвам, че този път и това няма да помогне на тукашните управляващи от БСП.
-Вие направихте доста срещи по селата. Разкажете накратко какво ви казват местните.
-    Това , което казват и на Вас. Болката от бедността и безработицата навсякъде е еднаква. Радвам се, че  хората жадуват за промяна. В партия ГЕРБ не си правим илюзии, че в една толкова червена Община битката за кметското място ще е лесно постижима цел, но работим усилено и вярваме, че желанието на хората ще доведе до смяна на статуквото.