четвъртък, 2 май 2013 г.

Михалевски: Днес ние казваме НЕ на престъпното управление на ГЕРБ

"Настроението на 1 май 2013г. не е празнично, а гневно. Живеем в най-бедната държава в ЕС, безработицата у нас расте с нестихващи темпове", заяви водачът на социалистите в Бургас Димчо Михалевски.
Той заяви, че  за 4 години 400 000 загубени работни места, вместо 200 000 нови. Това е равносметката от управлението на ГЕРБ. Рекетиран, съсипан и фалирал малък и среден бизнес. Рекорден спад на чуждестранните инвестиции. Доходи, изядени от растяща инфлация и безконтролни монополи. Стотици хиляди съсипани човешки съдби. Това са постиженията на кликата, управлявала ни четири години – безпардонно, арогантно и с единствена мисъл за собствено благополучие. Днес – в Деня на международната работническа солидарност, ние казваме НЕ НА ПРЕСТЪПНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ, което смачка човешкото ни достойнство, унизи хората, които с честен труд едва преживяват.
На Международния ден на труда  от Коалиция за България казаха: ДА на възстановяването на икономиката в региона и създаване на 12 000 работни места в Бургаска област. ДА на подкрепата и стимулите за малките и средни предприятия. ДА на гаранцията за първо работно място на младите след завършване на образованието им. ДА на догонващия ръст на доходите.