сряда, 6 февруари 2013 г.

АТАКА - Средец се готви за конгрес и митинг

Многохилядно шествие 2012г.

Структурата на партия "АТАКА" в Средец се готви за Национален сбор (конгрес) и за участие в традиционния национален митинг навръх освобождението на страната от османско робство.

"Тази година конгресът на партията съвпада и с националния митинг, който провеждаме всяка година. Националният сбор ще се проведе в зала №1 на НДК и на него ще приеме доклада на председателя на партията Волен Сидеров, на Контролния сбор, на ПГ на "АТАКА", както ще се избере и председател на партията", заявиха от общинската структура на националистите. 
Вчера вечерта на събрание, в присъствието на Димитър Димов от Контролния сбор на партията са били избрани делегатите, които ще вземат участие в конгреса. 
От АТАКА съобщиха, че шествието ще тръгне от НДК до храм - паметник "Александър Невски", където ще бъде и самия митинг, и ще бъде предвождано от група "Епизод" и лидера Волен Сидеров. За желаещите членове, симпатизанти и активисти да участват в традиционния митинг ще има организиран превоз от цялата страна. Желаещите да се запишат от Средец могат да го направят в клуба на партията.