понеделник, 26 март 2012 г.

За седмицата на гората обявиха конкурс


"Конкурс за рисунка и снимка на тема "Моят зелен дом" е обявен по случай седмицата на гората", заяви за "Средец Нюз" Мирка Владева, която е началник на отдел "Култура" към Общинска администрация.

В конкурса могат да участват деца от детските градини и ученици от учебните заведения на територията на общината, като възрастовата граница за рисунка е 7-11 години, а за снимка ученици над 11 години.
Рисунките трябва да са изпълнени на картон А3 /297х720мм/, като творбите не трябва да съдържат имена, псевдоними и каквито и да е надписи, идентифициращи автора. Цялата информация от имена, възраст, учебно заведение и телефон за връзка трябва да е на гърба на рисунката.
Снимките трябва да са във формат .jpg и трябва да са с ширина 500/2000 пиксела. Всеки участник може да участва с до 5 снимки. Минималният размер на снимката да е 500 KB. Изображенията не трябва да съдържат имена, псевдоними или други надписи, които да идентифицират автора. Снимките, които са подложени на компютърна обработка също не се допускат.  Снимките се изпращат на адрес fotokonkurs.sredets@gmail.com и трябва да са придружавана от име на автора, възраст, учебно заведение, телефон за връзка и описание за всяка снимка, както и нейно заглавие.
Краен срок за предаване е 4 април 2012г. в Общинска администрация, отдел "Култура".