сряда, 6 юни 2012 г.

Развод на промоция, струва само 80 лева

Снимка: Blitz
Развод на промоция пусна сайт за групово пазаруване. Ако искате да се отървете от брачните окови, може да го направите срещу 80 вместо за 300 лева. В пакета са включени услугите юридическа консултация, изготвяне на молба и изчерпателно споразумение, съобразно изискванията на Семейния кодекс, пише “Телеграф”, цитиран от Blitz.bg. Освен това адвокатската кантора гарантира и присъствие на юридически консултант на делото. Досега само една двойка се е възползвала от уникалната промоция.
 В офертата обаче не са включени държавната такса от 25 лева и таксата от 40 лева, която се брои при решението за развода. Пропуснати са и таксите по споразумението, когато с него се уреждат имуществени отношения между съпрузите. В обявата е отбелязано, че при развода по взаимно съгласие процедурата е много по-олекотена. 
 “При процедура по общия ред без постигнато споразумение много често съпрузите губят и последното останало помежду им уважение. Затова разводът по взаимно съгласие е онзи юридически механизъм, който може да спомогне за запазване на коректни отношения след развода”, коментират специалисти.
 В сайтовете за групово пазаруване има и други интересни предложения от адвокатските кантори. Преди време например беше пусната оферта за регистриране на фирма само за 50 лева.