петък, 14 декември 2012 г.

ГЕРБ - Средец си присвояват заслуги, тракийското дружество негодува

Снимка: Архив Sredets News
От Управителният съвет на местното тракийско дружество "Лазо Лазов", разпространиха прессъобщение, текста на което е искане за право на отговор от бургаска медия, приближена до партия ГЕРБ.
Публикуваме текста без редакторска намеса. Екипът на Sredets News не носи отговорност за текста на съобщението.
"Уважаема г-жо Живкова, в статия, публикувана във вашият сайт на 10.12.2012г. със заглавие „Откриват пенсионерски клуб в още едно село в община Средец” е написано, че докладната за поставянето на паметник на войводата Лазо Лазов, участниците в Илинденско-Преображенското въстание и бежанците от средецкия край е инициирана от общинските съветници от партия ГЕРБ в Средец. 
Това е долна лъжа! Истината е, че докладната е инициирана от Управителният съвет на Тракийско дружество „Лазо Лазов” в града. Известен факт е, че предложението на тракийското дружество бе оттегляно 3 пъти от Общинска администрация, а съветниците от партия „ГЕРБ” не са взели никакво отношение по този въпрос. Настояваме гореизложеното да бъде публикувано във вашият сайт незабавно, ако се имате за сериозна медия!", е текста на прессъобщението на Тракийско дружество "Лазо Лазов" Средец./Sredets News