четвъртък, 20 декември 2012 г.

Губернаторът на Бургас подкрепи кампанията „Подари усмивка за Рождество”

Областният управител Константин Гребенаров, неговите заместници Севдалина Турманова и Атанас Терзиев, главния секретар Милена Лакова, както и служители на областна администрация Бургас,  се включиха в благотворителната кампания „Подари усмивка за Рождество”.
На импровизиран щанд в сградата на Областна администрация Бургас бяха изложени предмети, изработени от деца и възрастни от учебни заведения и социални домове в Община Средец. 
Инициативата има за цел да събере средства за дарителската акция „Подари усмивка за Рождество”. 
"Стана традиция когато се каже Областна администрация това да се свързва със благотворителни акции. Винаги съм готов да помогна и тук и на място и в Средец", заяви областният губернатор Константин Гребенаров.
Благотворителната кампания се реализира под патронажа на кмета на Община Средец Иван Жабов, а набраните средства ще бъдат дарени на деца от социално слаби семейства и Дом за възрастни хора с умствена изостаналост във село Факия. 
„Благодаря Ви за подадената ръка, нашата благотворителната кампания да гостува в Областна управа. Пожелавам на вас и вашия екип светли Коледни празници и успешна Нова година” каза кмета Иван Жабов.
Коледарчета от ЦДГ "Раковина" в морския град превърнаха събитието в истински коледен празник. Те пяха и наричаха за здраве и берекет през новата година.