вторник, 1 май 2012 г.

Нашествието продължава!!!

Автор: Екип Sredets News

Всичко започва преди 24 часа. Роми от клана "Метковите" са открили кабели с дебели медни проводници край завода за пласмасови изделия. Според живеещи наблизо там са се стекли над 15 каруци, които са били натоварени. 



По-късно апашите са решили да посегнат и на близките къщи. Тази сутрин няколко къщи са осъмнали с липсващи вещи, разказаха за Sredets News потърпевши.

Откривателите на  бакъреното находището веднага са се заловили на работа. Няколко каруци са били натоварени. "Полиция дойде ама ние казахме, че вадим олово и те си тръгнаха", заяви с насмешка пред Sredets News виновен. 

Кланът "Метковите" ги свързваме с най-изявените случаи в Средец. Пример за това е масовото меле, което се състои преди броени години на 6 май, свидетел на което стана и чалга звездата ГАЛЕНА. Според живущи наблизо снощи освен, че са копали находището те са хвърляли и камъни по минаващите автомобили. 
Докато едните копаят за меден кабел, то другите пък се занимават с разрушаване и то само на броени метри. След разрушаването на бившите казарми ред дойде и на бившото предприятие "Керамични изделия". Пред погледа на охрана в момента циганите разбиват и тези сгради. 

По път за мястото ни посрещна и наследник на апашите, който без да разбере за присъстваща камера ни предупреди да не ходим там. 

                    

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И РАЗВИТИЕ!!!