понеделник, 4 март 2013 г.

АТАКА - Средец подкрепи Волен Сидеров на партиен конгрес

Снимки: ПП АТАКА 
Структурата на партия "АТАКА" в Средец подкрепи Волен Сидеров на вчерашния конгрес, когато той бе преизбран с пълно мнозинство и нито един против или въздържал се за председател на партията.
"АТАКА - Средец бе представена от 5-има делегати, толкова ни се полагат по Устав - един на всеки 20 члена", заявиха от общинската организация.
Конгресът се проведе в зала №1 на НДК, където хиляди активисти на партията от цялата страна "превзеха" залата. Именно там бе и "промоцията" на песента, посветена на националист №1. Ето и припева и:


Да развеем знамената
да си върнеме страната
Хайде смело във атака
здрава работа ни чака.

По-късно атакистите от Средец взеха участие в многохилядното шествие, преминало по централните улици на столицата, което по-късно прерасна в митинг, окупирал площада около храм - паметник Александър Невски.
"Няма как да не сме горди, че днес хората на улицата скандират принципите, с които създадох "Атака" през 2005 г., каза пред сбора Сидеров. Претъпканата зала бе взривена от плана "Сидеров" за управление на "Атака". Той предвижда рязко вдигане на доходите - 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. минимална заплата, незабавно разваляне на концесиите за златодобива, прекратяване на договорите с енергодружествата. При управлението на "Атака" ще се строи нова АЕЦ. Сидеров обеща още чуждите вериги от магазини и чуждите телефонни оператори да станат с 51% държавен дял.
От Средец на традиционното мероприятие присъстваха над 100 активисти, които заминаха с два автобуса.