петък, 13 юли 2012 г.

Съветник кръсти улица на Жабов

Общинският съветник от партия "ГЕРБ" Георги Вълчев разпространи днес колаж, на който се вижда отсечка от улица "Дружба", върху която са поставени табели:  "Булевард инж. Иван Жабов" и "ПРОЕКТ КРАСИВ СРЕДЕЦ (2011-2030)".
"Надявам се това да даде възможност за по-бързо завършване на обектите", коментира пред Sredets News Вълчев.
Става въпрос за проекта, по който трябваше да се извърши реконструкция и рехабилитация на  улици, който бе стартиран от бившия кмет Тодор Пройков точно преди началото на изборната кампания. От тогава до сега обаче мина доста време, но проекта не е довършен. Общината оправдава това с лошото време през зимния сезон, както и с това, че имало неуредици.
Sredets News припомня, че на сесията на Общински съвет Средец през месец май на кмета бе зададен въпрос именно за финала на този проект от Георги Георгиев от БСП, който получи категоричен отговор от Жабов, че се извършват довършителни работи, които ще траят 20 дни. От тогава до сега обаче минаха доста повече.
Припомняме също така, че Георги Вълчев е втори мандат общински съветник от ГЕРБ, като на изминалите избори той оглави и предизборния щаб на партията в Средец. След изборите обаче нещата се объркаха и той заедно с колегата си Петър Ангелов станаха опозиция на Иван Жабов, въпреки, че и той е от ГЕРБ.
Минути след като Вълчев публикува колажа той бе изтрит, но Sredets News успя да го свали.

Статията ни бе отразена от: Е-Burgas svejo.net