петък, 20 юли 2012 г.

Красимира Костова е претърпяла катастрофа (обновена)

Красимира Костова 
Директорът на Общинския исторически музей и на Археологическия музей в село Дебелт, Красимира Костова е катастрофирала днес(20.07), научи Sredets News.
Катастрофата е станала близо до село Константиново в посока Средец днес преди обяд. В момента тя е добре, но е настанена в отделението по Неврохирургия в МБАЛ Бургас. Получила е порезна рана на главата, но е без опасност за живота. Костова е катастрофирала с лек автомобил "Опел Корса". С нея е пътувал и стажант, който е ранен и е настанен в отделението по Реанимация. Той е получил фрактура на дясната ръка и вътрешни травми в коремната област, с опасност за живота е. Това е потвърдена информация, която Sredets News научи.  
Пътничката от другия автомобил «Опел Астра» и возеща се на задната седалка – М.Т., 32 годишна от Харманли / съпруга на водача/, с поражения на черния дроб, настанена в отделение «Реанимация» на МБАЛ – Бургас, с опасност за живота.
Според Пресцентъра на МВР причините за ПТП са навлизане в лентата за насрещно движение от страна на  Красимира Костова и удар с насрещно движещия се правомерно автомобил «Опел Астра».
Под ръководството на Красимира Костова са извършени разкопките в "Деултум", както и разкопките на разкрилата се преди седмици гробница в Дебелт. Красимира Костова е добре позната личност в Средец и едва ли има някой, който да има лошо мнение за нея като личност и професионалист. Екипът на Sredets News и пожелава бързо възстановяване. 
Очаквайте подробности.