неделя, 20 януари 2013 г.

Пиян съпруг предизвиква екшън пред “Кауфланд”


39-годишният П.Р. от Средец е арестуван заради спречкване със съпругата си – Д.Р. на 34-години от Бургас, информират от полицията, цитирани от Е-Burgas.

Скандалът става вчера, около 18:30 часа пред магазин “Кауфланд” в “Меден Рудник”. Съпрузите били разделени от известно време, нещо, което се смята, че е в основата на скандала. Според думите на Д.Р., съпругът й дошъл в магазина във видимо нетрезво състояние под предлог, че трябва да му даде пари за отглеждането на дъщеря им. Жената отказала и позвънила по мобилния си телефон на настоящия си приятел, с който поискал да говори съпруга й. При разговора П.Р. започнал да обижда и заплашва събеседника си, като хвърлил апарата на земята и нанесъл два удара на Д.Р. 
Пострадалата започнала да крещи за помощ, като се намесили служители от охраната на магазина, както и случайно присъстващи граждани. П.Р. се оттеглил към автомобила си «Пежо 406», с бургаска регистрация, при което към него се насочили охранител от магазина и очевидец на инцидента, които го помолили да слезе от автомобила. П.Р. отказал, като заявил, че е военен, демонстративно показвайки, че в дясната се ръка държи пистолет. След това потеглил с автомобила си и е установен допълнително от полицейските служители.