вторник, 10 април 2012 г.

БСП vs ГЕРБ, РЗС публика

Иванка Ангелова, снимка: личен архив
Остава близо месец до изборите за кмет на с.Дебелт, които ще се проведат на 13 май. Интересното е, че спечелилата изборите през октомври 2011 година Иванка Ангелова, която излезе с бюлетината на РЗС сега излиза от ГЕРБ. Единствените партии, които са регистрирани за участие са БСП, РЗС и ГЕРБ, от които само БСП и ГЕРБ са издигнали кандидати. Въпреки, че съда касира и първия вот до момента кандидатите, изявили участие в надпреварата са същите от втория тур на изминалите избори, а именно Иванка Ангелова и Желязко Неделчев от БСП, който е и бившия кмет на най-голямото село. 
"Не съм член на РЗС и нямам задължения към тази партия. Преди няколко месеца се доказах като личност, а не като партийна фигура на РЗС.", заяви за Sredets News Иванка Ангелова. 
Кмета на община Средец инж.Иван Жабов е разпратил покана до упълномощените представители на парламентарно представените политически партии в общината за консултация, която ще се проведе утре и е относно определяне състава на двете секционни избирателни комисии в селото, както и на комисията, която ще приема документацията в края на изборния ден.